Friday, August 28, 2009

IBADAH KORBAN DAN AQIQAH DI KEMBOJASalam semua..dan Ramadhan Karim..............................................................................................
Mari kita melakukan ibadah korban dan Aqiqah bagi mereka yang belum melakukan lagi..
Ini peluang kita untuk merebut pahala yang berganda di bulan puasa ini..Program ini akan dilakukan di KEMBOJA siapa yang berminat layari..

www.korbanaqiqah.com.my

Kelebihan Program ini

 • Program ini memudahkan peserta menunaikan tuntutan agama. Harga yang murah. Yuran penyertaan RM225 untuk satu bahagian lembu atau RM450 untuk satu ekor kambing bagi ibadah korban. Manakala untuk ibadah aqiqah pula RM250 untuk satu bahagian lembu atau RM475 untuk satu ekor kambing. Yuran Penyertaan Aqiqah telahpun termasuk kos jamuan Aqiqah.

 • Sijil penyertaan yang disahkan oleh Pengerusi Program dan Mufti Kerajaan Kemboja. Biasanya pengesahan pelaksanaan akan diperolehi oleh peserta dalam tempoh 14 hingga 30 hari daripada tarikh penyertaan.

 • Korban dan Aqiqah dilaksanakan ditempat yang ramai umat Islam miskin. Masyarakat Melayu Champa merupakan kaum minoriti dengan jumlah penduduk 500 ribu daripada 13 juta rakyat Kemboja. Pengislaman orang-orang Cham bermula sejak tahun 1000 Masihi lagi. Umat Islam di Kemboja masih dirundung kemiskinan yang melarat serta tahap pendidikan yang rendah.

 • Pihak penganjur akan memperuntukkan 15% daripada yuran penyertaan (selepas kos promosi dan pengurusan) untuk perkembangan syiar Islam di Kemboja termasuk pembiayaan jamuan berbuka puasa.

1 comment:

 1. Hello! Do you want to download movie, game or beautiful girls pls visit

  http://llc-movies.blogspot.com
  http://sexylady-asian.blogspot.com
  http://llc-freegame.blogspot.com
  http://over18movie.blogspot.com

  ReplyDelete